Wandmeubel op maat

Wandmeubel

Een wandmeubel op maat is een opbergmeubel met kastjes, laden en open vakken dat tegen de muur staat of hangt. Een wandmeubel zorgt er niet alleen voor dat u meer opbergruimte hebt, maar het zorgt ook voor een mooier interieur.

 

Wandmeubel RAND

Geen standaard meubel

Het nadeel van standaard wandmeubels uit woonwinkels is dat ze meestal in standaard afmetingen komen. Vaak zit hier de gewenste maat niet tussen. De wand is te breed, te hoog, er zitten niet genoeg vakjes in of de kleur past niet bij uw interieur. Door een wandmeubel op maat te laten maken heeft u geen last van deze problemen.

Maatwerk wandmeubel

Omdat elke kamer verschillend is kunt u ervoor kiezen om een wandmeubel op maat te laten maken. Met een wandmeubel op maat heb je een uniek stuk meubel in uw woning staan. Een ander voordeel is dat u het geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Alle maten, kleuren en houtsoorten kunt u zelf bepalen.

Met een maatwerk wandmeubel haalt u uw droommeubel in huis, omdat er enorm veel verschillende keuzes zijn. RUW is gespecialiseerd in het maken van wandmeubels op maat. Wij kunnen elke afmeting en uitstraling op maat maken.

Heeft u hulp nodig bij het bedenken van uw wandmeubel? Of bij het kiezen van het houtsoort houtsoort of uitvoering? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er voor dat uw droommeubel werkelijkheid wordt.