OVER RUW

RUW: jouw meubelontwerper en -maker van authentieke houten tafels en andere meubels

Voor interieuritems die écht met liefde ontworpen en gecreëerd zijn.

RUW: de basis van geluk en sfeer in huis

Een huis, of beter gezegd een thuis, is pas compleet als alles klopt. Een meubelstuk is niet ‘zomaar’ een meubelstuk. Het is juist onderdeel van je interieur, waar je dag in, dag uit thuiskomt. Iedere dag écht thuiskomen met plezier, is dat niet wat je wil? Het is tijd om RUW in huis te halen, zodat authenticiteit en creativiteit samenkomen op jouw plek.

Eigenaar, ontwerper en maker ineen

Aangenaam, Michiel Hageman: een creatieve vakman. Ik ontwerp en maak tafels en andere meubelstukken om jouw woon-, leef- of werkruimte tot leven te brengen.

 

Dagen vakmanschap gaan vooraf aan het eindproduct. Precisie en perfectie: letterlijk iedere plank gaat door mijn hand. Ambachtelijk werk, zodat iedere nerf en iedere millimeter aansluit. Zagend, schurend en schavend terwijl de krullen hout op de grond dwarrelen in de werkplaats, ontstaat jouw unieke tafel of ander meubelstuk. Combineer kwalitatief hout, mijn oog voor detail en jarenlang vakmanschap en je hebt een meubelstuk waar je jarenlang plezier van hebt.

 

Pas als alles 100% klopt, hang ik tevreden het RUW label eraan. Met RUW in huis heb je altijd iets unieks te pakken. Een merk om trots op te zijn.

 

RUW is er voor particuliere klanten die nét wat anders zoeken dan een gemiddeld meubelstuk. Ook zakelijke inrichting voor horeca of kantoren is mogelijk.

Volledig op maat gemaakt

Andere wensen of ideeën die (nog) niet in de shop staan? Kom dan eens langs in Eersel, zodat we dieper ingaan op jouw wensen. Jouw input is mijn inspiratie en realisatie. De koffie staat klaar 😉

Neem contact op!