Never Ever Blue

Bij dit interieurproject in het Klokgebouw in Eindhoven hebben RUW en MBRS een kale industriële ruimte omgetoverd tot deze geweldige vergaderlocatie!

Met het ontwerp van KingKongs op tafel zijn we met dit interieurproject aan de slag gegaan. De kale ruimte is voorzien van nieuwe wanden om zo meerdere gezellige ruimtes te creëren, deze nieuwe muren zijn bekleed met stoere houten planken voor een speels effect. In de nieuwe “kubus” hebben we ook een pantry verwerkt.

Kijk die prachtige oude glas-in-lood deuren! De oude deuren hebben we op de kop getikt en verwerkt in dit mooie interieur.

De ruimte in de kubus is een handige opslagruimte geworden. Nooit geen rommel in het zicht dus 😉

 

Succes Never Ever Blue! Veel plezier met jullie nieuwe vergaderlocatie!

Interieurproject Never Ever Blue vooraanzicht
“Kijk die prachtige oude glas-in-lood deuren!”
Interieurproject Never Ever Blue tafelview
Interieurproject Never Ever Blue tafel Interieurproject Never Ever Blue tafel Interieurproject Never Ever Blue zijaanzicht