OVER RUW

Oude eiken balken uit een Franse boerderij uit de 18e eeuw; grenen planken die eerder samen de hallen van een statig herenhuis bekleedden; mooie, door de tijd verweerde gebinten die ooit een hooizolder stutten… Zodra ontwerper en meubelmaker Michiel Hageman deze materialen ziet, weet hij ook meteen hoe hij er nieuw leven in kan blazen. Vrijwel elke millimeter neemt hij in zich op en gaat door zijn handen op ouderwetse, ambachtelijke wijze. Terwijl de krullen van de handschaaf op de grond vallen en het stof van het schuren op zijn haren dwarrelt, ontstaat er een nieuw en uniek meubelstuk. Een nieuw leven dat hij vanaf het eerste moment al zag. Waarvan hij de nerf weer zichtbaar maakt en dat hij zorgvuldig navoelt op splinters… En of dat nu een kast is, een eettafel, een kruk of zelfs een lamp: alles geeft hij diezelfde aandacht. Net zo lang tot hij tevreden is over het eindresultaat. Pas dan mag dat meubelstuk het RUW label dragen.

RUW geeft geleefd hout en ruwe materialen een nieuw leven, transformeert ze naar stoere unieke meubelstukken volgens een geheel eigen stijl. Zet je RUW in je huis, dan heb je iets unieks te pakken. Een uniek meubelstuk met een eigen levensverhaal.

“Ben jij al klaar voor een echte RUW?”

RUW meubelen wordt gerund door Michiel, een jonge enthousiaste ondernemer: Michiel is een creatieve vakman, verantwoordelijk voor de bijzondere RUW ontwerpen en producten. Het resultaat mag er zijn: bijzondere en unieke meubels en interieurs voor zakelijke en particuliere klanten.

Voor al uw wensen en dromen met betrekking tot meubels en interieur bent u bij RUW aan het juiste adres! Heeft u vragen of speciale wensen, bel of mail gerust (info@ruw-meubelen.nl of bel naar 0646752660). Dan kijken we samen of we tot een passende oplossing kunnen komen.