Maatwerk interieur

Maatwerk interieur

Wilt u het interieur van uw woning op maat laten maken? Maatwerk van uw interieur sluit altijd perfect aan bij uw wensen. Alle maten, kleuren en uitvoeringen kunt u zelf bepalen. Door samen aan tafel te gaan zitten met een ontwerper worden jouw wensen omgetoverd in een prachtig interieur.

Tijdbesparing

Uw interieur op maat laten maken kan veel tijd besparen. Er is veel aanbod maar meestal is dit niet exact wat u wilt hebben. Vaak bent u weken opzoek naar een een mooie tafel die past bij uw interieur, maar u kunt niet vinden wat u zocht. Ook zijn de meeste standaard meubels minder mooi afgewerkt dan de maatwerk producten. Om kostbare tijd te besparing kunt u dus kiezen om uw interieur op maat te laten maken. Door uw interieur bij één partij te laten maken bent u ervan verzekerd dat het alles dezelfde kwaliteit heeft en er is ook minder miscommunicatie.

Eettafel maatwerk interieur eikenhout

Deze stoere tafel heeft RUW op aanvraag van de klant speciaal ontworpen en op maat gemaakt dat perfect past in hun interieur.

Eetkamer

In de eetkamer wilt iedereen een mooie eettafel hebben staan die perfect aansluit bij zijn of haar wensen. Deze vindt u meestal niet in bestaande woonwinkels. Ga met uw idee naar een interieurbouwer en laat hem de mogelijkheden uitwerken.

Maatwerk

Samen met uw wensen en ideeën ontwerpt en realiseert RUW uw droominterieur.

RUW is gespecialiseerd in maatwerk en we helpen je graag met jouw perfecte meubelstuk. Van klein meubel tot compleet interieur, van wandmeubel tot totaalproject…

Twijfel niet langer en neem contact met ons op.