Interieur skybox

skybox Design

Een skybox, ook wel ook wel businnessloge, viploge of logebox genoemd) is een luxueus uitgeruste, privéruimte in een stadion met uitzicht op het veld of de baan. In deze ruimte kunnen verschillende  activiteiten plaatsvinden. Een skybox wordt voornamelijk gebruikt voor klantenbinding. Door het interieur van uw skybox te personaliseren kunt u het concept van uw bedrijf doorvoeren. Zo voelen gasten zich steeds thuis in uw skybox.

Interieurproject Skybox Rabobank design businessloge, viploge of logebox

ontwerp interieur skybox

Bij het ontwerpen van het interieur van de skybox houdt u rekening met de huisstijl van het bedrijf. Zorg ook voor een warme inrichting van de skybox. Dit kun je doen door gebruik te maken van mooie materialen die passen bij het concept. Variatie is ook heel belangrijk, dit zorgt ook weer voor een aantrekkelijk design en aanzicht.

Bij het ontwerpen van een skybox is het aan te raden om aan tafel te gaan zitten met een gespecialiseerde interieurontwerper.

Skybox Rabobank

In opdracht van Vormgenoten hebben wij geholpen om deze gave skybox van Rabobank in het PSV stadion te realiseren. We hebben hier gebruik gemaakt van onze sloophouten wandbekleding. Hierdoor krijgt de skybox een rustige en warme stijl.

Kan jouw business lounge een facelift gebruiken? Vraag het ons hier na, wij denken graag mee over het ontwerp en/of de uitvoering hiervan!