Eikenhouten tafel

Plat ovaal, capsule of pil vorm, rechthoekig, rond of organisch, RUW maakt jouw eettafel…

Mooie vol houten poten met de juiste verhoudingen en rondingen, een stalen onderstel in zwart of wit, en daar bovenop dat massieve eikenhouten tafelblad… Heerlijk!

Kies de juiste houtstructuur, kleur en randafwerking en wij zorgen voor de rest 😉

Behandeling

Onze tafelbladen worden standaard behandeld met een matte blanke lak. Onze unieke lak is helemaal glansloos en kleurloos en wordt in 3 lagen aangebracht. Dit is lak waarmee het hout zijn natuurlijke uitstraling behoud en toch perfect bescherming biedt tegen vuile glazen of andere ongelukjes. Geen kringen in het blad dus!

De poten onder deze eiken eettafel worden standaard geleverd in een matte coating met een licht structuurtje er in. We kunnen het onderstel uiteraard ook in andere kleuren of blank staal leveren.

 

Maatwerk

Staat jouw gewenste formaat er net niet tussen? Twijfel niet langer en neem contact met ons op.

RUW is gespecialiseerd in maatwerk dus we kunnen elk gewenst model of afmeting uit onze handen laten komen! Wil je liever een glad en egaal blad als bureau bijvoorbeeld, ook voor een strak nieuw eiken tafelblad zonder noesten en scheuren draaien wij onze handen niet om.

We helpen je graag met jouw perfecte meubelstuk voor in jouw allerfijnste interieur. Hulp nodig met wat het beste in jouw huis past? Laat ons een handje helpen.

“Aan tafel mag je genieten!”