Eikenhouten salontafel

Eikenhouten Salontafel

Een eikenhouten salontafel geeft een robuuste en elegante look aan je interieur. Houten salontafels worden in veel verschillende soorten houten gemaakt. Maar eikenhouten salontafels zijn erg duurzaam, hebben een unieke look en stralen warmte uit. Hierdoor geeft hij meer sfeer in je woonkamer.

Eikenhouten salontafel BALK

Afhankelijk van het type salontafel kunt u ook kiezen voor een model met opbergruimte. Hier kunt u bijvoorbeeld uw krant of boek onder leggen. Ook zijn er modellen met lades waar u de afstandsbediening of een console in kwijt kunt.

Het voordeel van eikenhout is dat het makkelijk te bewerken is. Daardoor kunnen ze eenvoudig op maat gemaakt worden. Wanneer het eikenhout wordt bewerkt met een beschermlaag kan de salontafel jaren meegaan. Een ander voordeel is dat eikenhout in vrijwel elk soort interieur gebruikt kan worden.

De meeste salontafels in woonwinkels hebben standaard afmetingen. Hier zit vaak de gewenste maat niet tussen. De tafel is te breed, te hoog of heeft net niet de gewenste kleur. Door een salontafel op maat te laten maken heeft u geen last van deze problemen.

RUW is gespecialiseerd in maatwerk en we helpen u graag met uw perfecte salontafel.

Enthousiast? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. We helpen u graag met uw perfecte meubelstuk.