Bureaus op maat

Bureaus op maat

Het doel van een bureau

De keuze van een soort model is erg belangrijk. Het model van je bureau is afhankelijk van waarvoor u uw bureau gebruikt. Zit u met veel papierwerk op uw bureau? Dan is het beter om te kiezen voor een bureau met veel ruimte. Zo heeft u plaats om het papierwerk ordelijk te klasseren maar nog steeds vlot aan uw computer te werken. Werkt u vooral papierloos? Dan kunt u kiezen voor een iets simpeler en kleiner model waardoor u meer ruimte over heeft in het kantoor. Door te kiezen voor bureaus op maat te laten maken kunt u samen met de ontwerper beslissen over de beste uitwerking hiervan.

Soort materiaal van een bureau

Bij het kiezen voor het soort materiaal van uw bureau moet u ook rekening houden met uw budget en de levensduur van het materiaal. Zo hebben bureaus van eikenhout een lange levensduur. Ook is de afwerking van uw bureau erg belangrijk. Zo behandelt RUW zijn bladen standaard met een matte blanke lak, deze lak is volledig glansloos en kleurloos. Door deze lak toe te passen op de bladen zorgt je voor een nog langere levensduur van de bureaus. Er komen minder krassen op het blad en zo ziet het kantoor er meteen netter uit. Tevens zorgt deze lak ervoor dat de bladen makkelijker schoon te maken zijn.

Model van een bureau

Interieurproject Therminon kantoorruimte eiken bureau stalen onderstel op maat

Het model van een bureau is ook belangrijk. Zo zijn er bureaus met een T-poot, met vier poten, met X-poten en hoekbureaus. Daarnaast wordt er nog een verschil gemaakt tussen vierkante bureaus, ronde bureaus en bureaus die in een U vorm lopen. De verschillende soorten hebben elk hun voor- en nadelen. Het belangrijkste is om te kijken naar de ruimte in het kantoor. Zo is het niet fijn om te werken in een ruimte waar alle bureaus heel dicht op elkaar staan.

Is uw kantoor toe aan nieuwe bureaus op maat? Vraag het ons, wij denken graag mee over het ontwerp en de uitvoering!