Bar design

RUW ontwerpt en realiseert graag jouw nieuwe bar!

We denken graag met je mee over jouw perfecte interieur.

Ontwerp
Een mooi interieur begint bij een idee. We denken graag met je mee over de stijl, afmetingen en materiaalkeuze. Er is veel mogelijk. Aan de hand van de wensen maken wij een eerste offerte. Het ontwerp is de basis voor elke opdracht. We ontwerpen zelf maar werken ook graag samen met interieurarchitecten en designers. De offerte zorgt ervoor dat u duidelijkheid heeft over de prijs. Die wordt vooraf vastgesteld. Met het definitieve ontwerp, de vastgestelde offerte en een realistische tijdsplanning gaan wij aan de slag.

De werkplaats 
De werkplaats is het hart van ons bedrijf. Dit is waar de meubels tot leven komen. Met passie voor ambacht en oog voor detail gaan wij aan de slag!  Het hout wordt ingekocht, geschaafd en gezaagd, hier komt het ontwerp tot leven!

Montage en afronden
De spullen zijn klaar, en in goed overleg komen wij het graag brengen en monteren. Wij leveren op locatie, monteren alles en verzorgen de afwerking tot op detail.

Interieurproject Skybox Rabobank design eikenhouten tafel en stoelen
“We bestellen er nog een! Proost!”
Interieurproject Volte vooraanzicht bar design RUW
Interieurproject Volte café tafels interieurproject EMMA design Interieurproject EMMA eiken tafel Interieurproject EMMA eiken tafel Interieurproject EMMA eiken tafel 2 Interieurproject Spado Food foodbar sloophout