Bar design

Design van een bar

Het design van een bar moet passen bij het concept van uw bedrijf. Het is belangrijk dat gasten zich thuis voelen wanneer ze binnenkomen in uw horeca zaak. De sterkte hiervan is dat de locatie, bediening en inrichting op elkaar zijn afgestemd. Voor het bedenken van een design schakel je het best een deskundige in.

Interieurproject Spado Food foodbar sloophout design bar

Onderscheid je van de concurrent!

Het is goed dat je weet wat de concurrent doet, zo kun je je onderscheiden. Dit kan op veel manieren. Door gebruik te maken van een speciaal soort hout creëer je iets uniek waar gasten over kunnen praten. Stem dit wel af op het concept van het interieur en design.

Ontwerp bar

Bij het ontwerpen van een bar is het belangrijk dat je zorgt voor een warme inrichting. Dit kun je doen door gebruik te maken van mooie materialen die passen bij het concept. Variatie is ook heel belangrijk, dit zorgt ook weer voor een aantrekkelijk design en aanzicht.

Voor het ontwerpen van een bar is het aan te raden om aan tafel te gaan zitten met een gespecialiseerde interieurontwerper. Door hun ervaring zullen kleine problemen vaak ontweken worden.

SPADO FOOD

Zo is RUW gevraagd om de foodbar van Spado Food te bekleden. Hiervoor heeft RUW gebruik gemaakt van sloophout. Door gebruik te maken van sloophout heeft de bar een opvallend en uniek design gekregen.

Spado Food is te vinden in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven, hier zijn verschillende leuke eettentjes te vinden onder één dak. RUW heeft hier inmiddels al twee barretjes mogen customizen!

Je begint zelf je eigen bar en bent nog opzoek naar een ontwerp? Vraag het ons hier na, wij denken graag mee over het ontwerp en/of de uitvoering hiervan!