Badmeubel op maat

Badmeubel

Een badmeubel is een belangrijk meubelstuk in uw badkamer. Een badmeubel bepaalt het interieur van uw badkamer. Er zijn enorm veel verschillende soorten beschikbaar. Hierdoor is het vaak moeilijk kiezen en kunt u dus ook gaan voor een badmeubel op maat.

Een badmeubel bestaat uit verschillende onderdelen. Het is belangrijk dat alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Zo is het prachtig als uw onderbouwkast, wastafel, spiegelkast en eventueel een kolomkast in dezelfde stijl gemaakt zijn.

Zwevend badmeubel

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een zwevend badmeubel. Het voordeel hiervan is dat de vloer vrij blijft en u deze dus heel makkelijk schoon kunt maken/houden. Zo heeft u ook geen last van kleine hoekjes en kantjes. Ook lijkt de badkamer groter.

Badmeubel op maat

Een badmeubel is de eyecatcher in de badkamer. Door te kiezen voor een badmeubel op maat heeft u altijd uw droom badmeubel in huis. U kunt dus alles geheel naar eigen wens samenstellen. De maat, kleur en stijl kunt u zelf bepalen.

RUW is gespecialiseerd in maatwerk van onder andere badmeubels. Maatwerk badmeubel

Het meubel op de foto is gemaakt van oude balken uit gesloopte woningen en boerderijen. Hierdoor heeft het een unieke uitstraling door het mooie verweerde hout. Met twee grote opberglades onder de dubbele waskommen is het meubel praktisch maar ook nog eens eyecatcher in de badkamer.

Het hout is behandeld met een matte blanke lak.

Enthousiast? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. We helpen je graag met jouw perfecte meubelstuk.