Algemene voorwaarden

  1. Als u als consument een voorraadartikel via de webshop heeft besteld, mag u het product binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen of omruilen voor een nieuw product. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@ruw-meubelen.nl  Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen of terug brengen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de eventuele retourzending komen voor uw eigen rekening. Tijdens de 14 dagen bedenktijd, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. U dient dus altijd het product in de originele verpakking te retourneren. Dit geldt niet voor op maat gemaakte producten zoals omschreven in lid 2.
  2. Producten die op maat gemaakt zijn overeenkomstig de specificaties van u (zoals afwijkende maten en kleuren) kunnen niet geretourneerd worden.
  3. De uitgebreide algemene voorwaarden zijn te vinden op onze contact pagina. Door tijdens de betaling de algemene voorwaarden te accepteren geeft u aan de volledige voorwaarden te hebben gelezen en te aanvaarden.